Elbesiktning mm

Nu försöker vi klara av alla besiktningar- och de villkor vi får/fått i samband med dem. Det drar ihop sig till gasleverans och då behöver självklart det mesta vara klart. Idag har Magnus varit runt med den kille från fastlandet (Kent Ruuth) som besiktigar elsäkerheten, på torsdag skall vi göra en LBE-avsyning (har gjort en tidigare, nu är det ”efterkontroll”) och då är elsäkerheten naturligtvis en viktig bit. Idag har vi också varit i kontakt med Jordbruksverket igen, det handlar om provtagning, skadedjursbekämpning, rengöring och handelsdokument – mm mm. Inga stora problem egentligen, men det är mkt nu i början som vi måste få ordning på. Nästa vecka skall vi redovisa för SJV hur vi tänker säkerställa att allt görs rätt.

Imorgon skall jag plocka ihop den pärm som gäller säkerhet och tillstånd kring gasledningen – materialet från provtryckningen kom till entreprenören (Stefan Lindby på Väg och Byggnadsgrus) för ngn dag sedan.

I övrigt så tackar vi den som är ansvarig för vädret – vi har ingen snö, bara runt 0 grader. Perfekt, jag gillar snö men vi har haft två år med alldeles för mkt av den varan.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s