Snart tänds facklan…

Jahapp, då var det så igen…skulle kolla ett inlägg jag skrev och förmodligen finns det nu i cyberspace. Jag tryckte på ”förhandsgranska” men kom inte vidare sen när jag sett att det faktiskt var ok. Säkert mitt fel, jag har oftast lite för bråttom att trycka på ngn ”bra” knapp och sen är det bara att börja om.

Berättade att det nu är riktigt uppsnyggat på anläggningen, det fick ju stå tillbaka m fix och städning men nu har Xergi gjort ett jätteryck, och likaså Brogas. Skall ta kort, men varje gång jag varit där har det varit mörkt och dåligt väder.

Kontrollprogram är inlämnat till Jordbruksverket och Region Gotland, och LBE-besiktning nr 2 är avklarad, vilket innebär att vi nu kan ”köra på” med gasen. Snart tänder vi facklan och då är det bara en tidsfråga tills Arla har gas!

Igårkväll träffades de mest invoverade från Brogasgänget. Vi är ju nu på väg från bygg/anläggningsfas till drift och det är ett både tufft och känsligt läge. Nu är nästan alla kostnader tagna, nu gäller det att få fart på anläggningen – och ekonomin!

Klart är att intresset är stort, både för att odla majs och för att ta emot biogödsel. Jättekul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s